Scheidsrechter

Scheidsrechter worden??? Zonder jou kan er geen voetbalwedstrijd worden gespeeld.

Dus meld je nu aan als scheidsrechter bij de tilburgse sport vereniging NOAD! Met jouw kennis en overzicht bewaak je het naleven van de spelregels, en met jouw overwicht en sportiviteit zorg je voor acceptatie en een prettige sfeer.

Voel je je aangesproken? Wij heten je van harte welkom en wij bieden jou uiteraard de benodigde scholing en begeleiding door een erkende KNVB-Scheidsrechter. De belangrijkste beloning is het geweldige gevoel van voldoening en trots als je ziet dat er in goede sfeer en met veel sportiviteit een wedstrijd wordt gespeeld.

Taak & Tijdsbesteding

  • Als Scheidsrechter leidt je de wedstrijd in goede banen door vooraf de uitrusting te controleren en de hand te houden aan de spelregels (klik Club scheidsrechters informatie voor een beknopt overzicht). Indien nodig tref je gepaste strafmaatregelen en je bewaakt de tijd. En je bent standvastig genoeg om duidelijkheid te waarborgen en je bent flexibel genoeg om je gedrag aan te passen aan de aard van de wedstrijd.
  • Afhankelijk van jouw voorkeur, fluit je als Scheidsrechter op de zaterdag of zondag, 1 of 2 wedstrijden van de Jeugd of de Senioren.

Extra voordelen

  • Het vergroten van je kennis & vaardigheden, in het bijzonder ontwikkel je als Scheidsrechter: helikopterview, besluitvaardigheid, grenzen stellen en communiceren op verschillende niveaus. Uiteraard kun je deze kennis en ervaring laten registreren en verwerken tot een ervaringscertificaat.
  • De warme gezelligheid van het verenigingsleven. Nieuwe ontmoetingen en het contact met kinderen, ouders, collega-scheidsrechters en andere NOAD medewerkers/leden kunnen je veel energie en inspiratie geven. En naast het voetballen, organiseert tsv NOAD ook allerlei extra activiteiten waarbij ontmoeting en pure gezelligheid voorop staan.
  • Het vergroten van je netwerk. In korte tijd weten veel nieuwe mensen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het is vaak een uitstekende manier om bijvoorbeeld een nieuwe baan te vinden!

Contact:

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat tsvnoadwedstrijden@live.nl (jeugd) of tsvnoadsenioren@live.nl (senioren).