JO15-1

Noad is een ambitieuze vereniging en wil met haar selectieteams zo hoog mogelijk voetballen zonder het plezier uit het oog te verliezen. Onze jeugd speelt daarbij een belangrijke rol als kweekvijver voor onze talenten. De huidige onder 15 lichting laat wekelijks zien er veel potentie in de groep zit.

noad-c12

Teaminformatie:

Spelers:
Sven Audenaerd
Machiel Crusio
Teschner Dalnoot
Boubacar Diallo
Metehan Dikel
Sebahattin Eraslan
Huib Notenboom
Rowensley Obiana
Luc Pagie
Mats Pieters
Javiensley Pietersz
Yunus Tarhan
Jayden Veen van
Kane Veen van
Jordy Vromans

Begeleiding:
Mark Gangelhof

Trainingen:
Dinsdag en donderdag om 18:30 uur

NOAD C1 gaat vlammend van start in de Hoofdklasse.

Reacties uitgeschakeld voor NOAD C1 gaat vlammend van start in de Hoofdklasse.

De C1 van NOAD heeft afgelopen zaterdag een goed vervolg gegeven aan de (nieuwe)start van de competitie door ook haar tweede wedstrijd winnend af te sluiten in de hoofdklasse. In het Hertaco stadion werd RBC Roosendaal met 4-2 verslagen.

Het ging de hele week nergens anders over, het spelen in het stadion van de club die een aantal jaar geleden nog uit kwam in de Jupiler league.
Nog onder de indruk van de nieuwe omstandigheden werd na 30 seconden spelen al een uitstekende kans om zeep geholpen.
Hiermee werd direct het startsignaal gegeven van een reeks kansen voor NOAD, waarvan er geen enkele doel trof door uitstekend keeperswerk aan de kant van RBC.

Zoals het voetbalgezegde ‘als jij niet scoort, dan doet de tegenstander het wel’ al doet vermoeden, kwam RBC er met een scherpe counter uit om na een half uur de 1-0 op het bord te zetten. Direct stond NOAD op scherp en nog voor het rustsignaal klonk werd de score omgedraaid door doelpunten van Bart en Abdi.

Inmiddels gewend aan de te grote kleedkamer en de tribunes kwam NOAD scherp uit de kleedkamer en kort na rust gooide Abdi na een perfect corner van Ali de wedstrijd op slot. In de slotfase trof Chivarno voor NOAD nog doel en bracht de Rechter middenvelder van RBC met een schot in de kruising de eindstand van 2-4 voor NOAD op het bord.

Aanstaande zaterdag mag er gewoon weer gevochten worden om een zitplek in de kleedkamer en zal NOAD C1 thuis tegen Steenbergen C1 aantreden om de 3 punten in Tilburg te houden.

IMG_1155 IMG_1156

NOAD C1 START MET MOOIE OVERWINNING

Reacties uitgeschakeld voor NOAD C1 START MET MOOIE OVERWINNING

Zaterdag was het dan eindelijk zover, de eerste wedstrijd van het seizoen. Onze jongens mochten direct aan de bak tegen het Bredase JEKA. Met ruim 1600 leden een van de grootste clubs van Noord-Brabant. NOAD C1 was hier niet van onder de indruk en liet vanaf de aftrap zien dit seizoen een erg leuk elftal te hebben. Met goed combinatievoetbal over de flanken werden de gasten met de rug tegen de muur gezet. Dit resulteerde al snel in de 1-0 van Abdi Aden. Vervolgens werden er wel te veel kansen gemist. De ene kans was nog mooier dan de andere maar om onverklaarbare redenen verdween de bal niet achter de doelman van JEKA.

Na de rust werd het veldoverwicht wel omgezet in een dikke 5-2 overwinning voor de jongens van trainer Erik Marel. Het positiespel bleef goed en de kansen werden nu wel afgemaakt. Klasse jongens “Een goed begin is het halve werk”.

 

IMG_3755 IMG_3756 IMG_3757