NOAD Veteranen

Een aparte voetbaltak bij NOAD is de veteranen afdeling. Vanaf medio april tot eind september spelen de veteranen van NOAD op donderdag of vrijdagavond hun wedstrijden. In 2 keer 35 minuten wordt geprobeerd iedere tegenstander te verslaan, ook al zijn de wedstrijden vriendschappelijk. Ieder jaar wordt deelgenomen aan het Brabants Veteranentoernooi (BVT).

De Veteranencommissie bestaat uit:

Je kunt lid worden van de veteranen indien je bij NOAD voetbalt of gevoetbald hebt en indien je ouder bent dan 30 jaar. De contributie is €20,- euro per jaar en is voor de periode van juni tot juni.

noad vet.

Veteranen met 150 jaar ervaring klaar voor nieuw voetbalseizoen

Reacties uitgeschakeld voor Veteranen met 150 jaar ervaring klaar voor nieuw voetbalseizoen

Veteranen met 150 jaar ervaring klaar voor nieuw voetbalseizoen in en rondom Tilburg

TILBURG – Ze zijn samen goed voor 150 jaar amateurvoetbal en hebben zeker 3.000 competitiewedstrijden in de benen. De balverslaafden Peter van Gils (65, linksback bij de veteranen van NOAD), Jack van den Ouweland (58, midhalf bij Viola 6) en Chris Dielissen (57, laatste man bij Hilvaria 9) zijn klaar voor nog een seizoen.
De drie zijn elk de oudste van hun club en behoren tot de alleroudste nog actieve voetballers in het gebied rondom Tilburg. Natuurlijk is er wat geluk voor nodig om het zo lang te kunnen volhouden. Maar nog belangrijker is karakter. Zonder pijn kan je niet voetballen. Waar anderen stoppen na een klein kwetsuur, gaan deze drie mannen door. Een drive die het trio altijd gehad heeft. Net als een winnaarsmentaliteit.

Het trio heeft al heel wat ploeggenoten overleefd. Gevolg daarvan is dat ook het leeftijdsverschil met de tegenstanders steeds groter wordt. En hoewel die jonkies misschien wat sneller zijn, kan het ervaren trio nog gemakkelijk mee. Daar zorgt hun spelinzicht wel voor.

Klik op de artikelen voor een grotere afbeelding.

bd 22-8

Programma veteranen

Kijk voor het programma op het seniorenprogramma, hierin staan ook de wedstrijden van de Veteranen aangegeven.

Heeft uw vereniging ook een veteranenafdeling en willen deze het opnemen tegen NOAD, neem dan contact op met J. Doorakkers: johandoorakkers@kpnplanet.nl