Pupillen

Jeugdvoetbal neemt bij Noad een zeer belangrijke plaats in. De jeugd heeft immers de toekomst, nietwaar? En die toekomst zien we zonnig in bij onze club. Elk jaar proberen we om talenten die diverse jeugdelftallen hebben doorlopen door te laten stromen naar het eerste elftal. Met spelers en oud-spelers hebben we meer dan uitstekende jeugdtrainers in huis. Trainers van hoog niveau die de jeugd van Noad naar een hoger niveau blijft tillen. De trainers worden op hun beurt begeleid door coördinatoren die zelf ook op niveau hebben gespeeld.

Maar er is bij Noad niet alleen plaats voor jonge voetballers met talent. Voor iedereen die bij ons speelt moet het plezier het belangrijkste onderdeel zijn van het voetballen. Daarom worden er naast het voetballen ook veel activiteiten georganiseerd voor onze jeugd. Naast de traditionele seizoensopening en afsluiting en de viering van Sinterklaas organiseren wij jaarlijks internationale jeugdtoernooien.

Kinderen die kennis willen maken met het voetbal zijn bij ons van harte welkom. Geheel vrijblijvend kan een aantal weken meegetraind worden.

Voor de ouders van de jeugdleden wordt aan het begin van ieder voetbalseizoen een informatiemiddag gehouden. De jeugdcommissie informeert tijdens deze middag de ouders over het jeugdbeleid bij Noad. Kortom aan de jeugd wordt veel aandacht besteed.

Via deze weg wordt tenslotte stilgestaan bij de vrijwilligers die alles in het werk stellen om de zaakjes zo goed mogelijk te regelen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bereid zijn om een bepaalde functie uit te oefenen. Lijkt je dit leuk, meld je dan. Als uw kind wil gaan voetballen en u kiest voor onze club, dan kiest u voor het blauw geel gevoel dat staat voor kwaliteit, eenheid en spelvreugde want daar staan wij voor!

foto F1-II
NOAD D1

NOAD D2

NOAD D3

NOAD D4

NOAD E1

NOAD E2

NOAD E3

NOAD E4

NOAD E5

NOAD E6

NOAD E7

NOAD F1

NOAD F3

NOAD F4

NOAD MINI’S

 

 

 

 

 

Over TV Sportplezier – hoe je als ouder je kind support!

Reacties uitgeschakeld voor Over TV Sportplezier – hoe je als ouder je kind support!

Kinderen willen plezier tijdens het sporten. En geen schreeuwende, ruziënde ouders langs de lijn. Verenigingen willen een prettig en veilig sportklimaat op de club. En ouders willen dat hun kind zich goed ontwikkelt en vrolijk opgroeit. Via het geïntegreerde web, social en mailplatform Tv-Sportplezier brengen kinderen met een eigen kinderredactie onder leiding van Jack van Gelder, ouders en verenigingen dichter bij elkaar. Ouders worden door Jack en de kinderen geïnformeerd over de potentie van sport voor de ontwikkeling van hun kind. Voorwaarde is –vanzelfsprekend- dat kinderen blijven sporten. En dat doen ze alleen als ze sport leuk blijven vinden. Gelukkig kunnen ouders daar zelf veel aan doen. Tv-Sportplezier geeft inzichten en tips om het kind positief te ‘supporten’. Kinderen die lol hebben, blijven sporten. Zo wordt sportplezier ook eigenbelang voor de ouders.

Meer informatie op de website: https://www.tvsportplezier.nl/ouder/ en meer informatie op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/tvsportplezier

Gezocht! – Trainerstalent F1

Reacties uitgeschakeld voor Gezocht! – Trainerstalent F1

Voetbalvereniging t.s.v. NOAD zoekt een jeugdtrainer voor onze F1. NOAD is een club waar respect en normen en waarden hoog in het vaandel staan, en waar we het opleiden van jeugdvoetballers proberen samen te laten gaan met het spelplezier van deze spelertjes.

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, kun je goed samenwerken (met het sectiehoofd en de coördinator van E- en F-pupillen, Technisch Jeugd Coördinator en andere jeugdtrainers), kun je goed omgaan met jonge kinderen, heb je een enthousiaste en positieve uitstraling en heb je een voetbalvisie die aansluit bij die van NOAD en voetbalkennis die je evt. nog verder wil ontwikkelen, dan ben jij onze trainer!

Je taken en verantwoordelijkheden: Je verzorgt op vaste dagen, elke week 2x, de training voor de spelers van de F1 en je verzorgt de begeleiding en coaching van het team tijdens hun wedstrijden.

Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij Ad Mutsaers (sectiehoofd E- en F-pupillen), je kunt bellen voor een afspraak – 06-51759366

Deelnemers internationaal CD Toernooi 23 en 24 mei 2015 bekend

Reacties uitgeschakeld voor Deelnemers internationaal CD Toernooi 23 en 24 mei 2015 bekend

Beste NOAD leden,

Zie de bijlage voor de deelnemers Internationaal CD Toernooi TSV NOAD op 23 en 24 mei 2015.

Het is al met al weer een prachtig deelnemersveld met teams uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Polen en Letland!

Mogen we trots op zijn!

Met sportieve groet,

Corné Langenhuijsen
Wedstrijdsecretaris
TSV NOAD te Tilburg

NOAD sluit partnerovereenkomst met Willem II

Reacties uitgeschakeld voor NOAD sluit partnerovereenkomst met Willem II

Donderdag 5 februari 2015,ondertekening partnerovereenkomst noad willem ii

Henry Molenaar van de Voetbalacademie van Willem II en voorzitter Joop Verzijl ondertekenen partnerovereenkomst.

In navolging op de goud-, zilver- en bronsovereenkomst, die de RJORKC/Willem II hanteerde, heeft de inmiddels zelfstandige Voetbalacademie van Willem II, direct na de ontmanteling, hard gewerkt aaneen nieuwe vorm van samenwerking met Brabantse amateurverenigingen. Het doel van deze
samenwerking is, om daar waar mogelijk en wenselijk is, de jeugd en het kader van TSV NOAD naar een hoger niveau te brengen. Met de RJO had NOAD een “gouden” overeenkomst. De gradatie in goud, zilver en brons gaf de intensiteit van de samenwerking aan. Willem II hanteert nu de verdeling partners, vrienden en supporters. NOAD is trots op het verkrijgen van de partnerovereenkomst, waarmee de meest intensieve vorm van samenwerking met de Voetbalacademie een feit is. Dit zegt iets over het niveau van onze jeugdspelers, ons (trainings)kader en het beleid dat jaren geleden in gang is gezet. Los van de rechten en plichten over en weer, die deze overeenkomst met zich meebrengt, zullen in goed onderling overleg de juiste stappen worden gezet, variërend van clinics tot workshops, voor zowel spelers als het technisch jeugdkader. Ook het spelen van oefenwedstrijden of het bekijken van demonstratietrainingen kunnen eenvoudiger worden ingepland. Wij zullen jullie hierover te zijner tijd nader berichten.

Sportieve groet,

Mede namens het bestuur en Joris Waijers,
Erwin Smolders
Bestuurslid technische zaken

Vacature trainer E-pupillen

Reacties uitgeschakeld voor Vacature trainer E-pupillen

Door de groei van het leden aantal bij de E-pupillen zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer. Als je belangstelling hebt neem dan contact op met Ad Mutsaers 06-51759366.