JO11-2

noad-e2
Teaminformatie:

Spelers:
Yigit Bassüllü
Yassin Bidaoui
Thomas Boxtel van
Liam Dun van
Mohamed El Kahla
Zakarija El Mahroum
Zinedine El Mahroum
Stan Gestel van
Javier Koster
Floor Weel

Trainers:
Tom van Dun
Samir El Mahroum

Training:
Dinsdag en donderdag 17:30 uur

NOAD E2 kampioen

Reacties uitgeschakeld voor NOAD E2 kampioen

Zaterdag 28 november was het dan zover, de kampioenswedstrijd van de E2 tegen SV Reeshof. Dit was de laatste wedstrijd van de competitie met 1 verlies punt minder dan de nummer 2 , onze grote rivaal ZIGO. Dus winnen was het credo en de enige mogelijkheid om die dag ook echt kampioen te worden.

Iedereen was gespannen voor deze wedstrijd , geruchten gaan dat ouders en trainers de nacht vooraf dolend door het huis liepen niet in staat om in slaap te komen . De spelers werden op tijd naar bed gestuurd om de volgende dag klokslag 9 uur scherp aan deze wedstrijd te kunnen beginnen.

Het was al snel duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden , de Reeshof liet al direct zien dat hun plaats op de ranglijst geen recht doet aan hun kwaliteiten. Na een snelle 1-0 voor Noad gescoord vanuit een corner door een eigen speler van de Reeshof kwamen ze al snel terug op 1-1.

Vanaf dat moment kwamen de zenuwen , een gelijkspel was niet genoeg. Vooral de ouders en opa’s en oma’s langs de kant hadden het heel moeilijk maar bleven de spelers fanatiek aanmoedigen. Het spelbeeld werd steeds eenzijdiger , NOAD in de aanval met de ene corner na de andere.

Tot het moment van onze aanvoerder Dim aanbrak , een prachtig schot vanuit de 2de lijn belandde in de verre hoek wat een terechte voorsprong betekende. Na een fantastische redding van onze keeper Ilias was de ban gebroken en werd het ene mooie doelpunt gevolgd door de andere met een einduitslag van 5-1 . Wat een prachtige doelpunten van  Bilal, Jip  en Ian.

De blijdschap na afloop was ongeëvenaard bij de spelers maar vooral toch bij de ouders. Wat een wedstrijd en wat een spanning en het bewijs dat kampioenswedstrijden de moeilijkste zijn om te spelen.

Maar vooral wat een elftal. Ilias de meest atletisch keeper ooit gezien met katachtige reflexen. Tim de betrouwbare snelle verdediger die elke spits in zijn zak had. Dim de aanvoerder met het verwoestende schot en slimme inspeelpasses. Joey de alleskunner die zijn meters blijft maken en altijd in dienst van het team speelt.  Bilal de baltovenaar met het neusje voor de goal. Jip die altijd de diepte zoekt om voor het doel te verschijnen maar ook op het middenveld zijn taken uitvoert. Anouare , nog zo’n lekkere pingelaar maar wel weet dat overspelen bij het spel hoort. Cas , de motor op het middenveld die een nieuwe dimensie geeft aan de tackle op de bal. En Ian , de lepe spits die altijd maar 1 weg naar het doelt kent en dat is recht vooruit.

Mannen proficiat en bedenk dat met de juiste instelling , 2 keer per week trainen en goed de instructies  van de trainers opvolgen er een 2de kampioenschap in zit dit seizoen.

Het is duidelijk dat NOAD goud in handen heeft met deze talentvolle groep en stel dan ook voor om eens te komen kijken de volgende wedstrijd van deze kampioenen.

En last but not least willen we namens alle ouders de trainer-staf van harte bedanken voor de goede trainingen en begeleiding de afgelopen periode. Wil , Dennis , Kevin, Mo en Bud , bedankt.

Met vriendelijke groet

Een trotse voetbal vader

IMG-20151202-WA0006 IMG-20151202-WA0007

Willem II en TSV Noad starten voetbalschool!

Reacties uitgeschakeld voor Willem II en TSV Noad starten voetbalschool!

Ben jij niet ouder dan 10 jaar tijdens het seizoen 2015/2016? En wil jij trainen als een profvoetballer? Dat kan! De voetbalschool is voor jongens en meisjes, die in het seizoen 2015/2016 uitkomen voor de E- en F-teams van TSV Noad, hun broertjes en/of zusjes en kinderen van onze seniorenleden.

Meld je snel aan via voetbalschoolw2noad@gmail.com! Er kunnen 72 kinderen deelnemen, wees er dus snel bij!

Voetbalschool