JO9-1

noad-f12
Teaminformatie:

Spelers:
Mamadou Alpha Bah
Angelique van der Veer
Amir Belgharbi
Rythslon Coffie
Max Eijken van
Karsten Gerbracht
Milan Gestel van
Gilano Nicolaas
Timon Zielezny

Trainers:
Eumir Broos
Janko van Gestel

Training:
Maandag en woensdag 17:30 uur

Willem II en TSV Noad starten voetbalschool!

Reacties uitgeschakeld voor Willem II en TSV Noad starten voetbalschool!

Ben jij niet ouder dan 10 jaar tijdens het seizoen 2015/2016? En wil jij trainen als een profvoetballer? Dat kan! De voetbalschool is voor jongens en meisjes, die in het seizoen 2015/2016 uitkomen voor de E- en F-teams van TSV Noad, hun broertjes en/of zusjes en kinderen van onze seniorenleden.

Meld je snel aan via voetbalschoolw2noad@gmail.com! Er kunnen 72 kinderen deelnemen, wees er dus snel bij!

Voetbalschool

Gezocht! – Trainerstalent F1

Reacties uitgeschakeld voor Gezocht! – Trainerstalent F1

Voetbalvereniging t.s.v. NOAD zoekt een jeugdtrainer voor onze F1. NOAD is een club waar respect en normen en waarden hoog in het vaandel staan, en waar we het opleiden van jeugdvoetballers proberen samen te laten gaan met het spelplezier van deze spelertjes.

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, kun je goed samenwerken (met het sectiehoofd en de coördinator van E- en F-pupillen, Technisch Jeugd Coördinator en andere jeugdtrainers), kun je goed omgaan met jonge kinderen, heb je een enthousiaste en positieve uitstraling en heb je een voetbalvisie die aansluit bij die van NOAD en voetbalkennis die je evt. nog verder wil ontwikkelen, dan ben jij onze trainer!

Je taken en verantwoordelijkheden: Je verzorgt op vaste dagen, elke week 2x, de training voor de spelers van de F1 en je verzorgt de begeleiding en coaching van het team tijdens hun wedstrijden.

Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij Ad Mutsaers (sectiehoofd E- en F-pupillen), je kunt bellen voor een afspraak – 06-51759366