Senioren

De seniorenafdeling van Noad bestaat uit een gezonde mix aan leeftijden. Er zijn volop mogelijkheden voor de doorstromende jeugd, zowel prestatiegericht als recreatief. Daarnaast kunnen we regelmatig nieuwe leden van buitenaf plaats bieden.

Een florerende afdeling is het gevolg waarin iedereen zijn draai kan vinden. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd voor elkaar en vooral met elkaar. Zo hebben we jaarlijks het alom bekende BBQ toernooi en diverse feestavonden. De activiteiten binnen onze afdeling staan vaak in het teken van de onderlinge verbondenheid en kennismaking. Daarnaast worden er onderlinge oefenwedstrijden gespeeld, waarbij ook de aanstormende A-jeugd niet wordt vergeten.

De seniorenafdeling heeft twee selectie-teams achter ons vlaggenschip staan (2de & 3de). Naast de drie selectie-teams zijn er ook vijf recreatieve teams (4de t/m 7de plus dames 1) dit als gevolg van een succesvolle instroom vanuit de jeugd en buitenaf. Mogelijk dat na dit seizoen ook aan een extra recreatief team gedacht kan worden.

Kortom, Noad bezit een gezonde en goedgevulde seniorenafdeling waar het leuk voetballen is op ieders eigen niveau.

NOAD 1 (Selectie)

NOAD 2 (Selectie)

NOAD 3 (Selectie)

NOAD 4

NOAD 5

NOAD 6

NOAD 7

NOAD DAMES

NOAD VETERANEN

NOAD -23