NOAD 1

Noad is een ambitieuze vereniging en wil met haar selectieteams zo hoog mogelijk voetballen. Ons eerste elftal speelt al een aantal jaren in de top van de zondag 3de klasse. Noad heeft de ambitie om door te groeien tot een stabiele middenmotor in de 2de klasse.

We willen dat doen met zo veel mogelijk eigen jeugd. Om dit te bereiken heeft onze eigen jeugd hoge prioriteit binnen de vereniging.
noad-1

Teaminformatie:

Spelers:
Jasper, Hussein, Fouad, Mohammed, Enis, Mastafa, Kubilay, Fairish, Efe, Shauncey, Sigmar, Sherwin, Vennon, Zaid, Tarik, Papito, Nigel, Jean-Charles, Nathaniel, Beki, Martijn, Tony, Oneal, Stefan, Bram, Shuburney, Roy en Lars

Hoofdtrainer:
Win Pulles

Assistent trainer:
Soner Eksi

Verzorging:
Joris Jacobs

Grensrechter :
Vacature

Training:
Dinsdag 20:00 uur
Donderdag 20:00 uur

Sponsor:
Veko Technology

Competitie indeling:

NOAD 1
Beek Vooruit 1
Gilze 1
Groen Wit 1
Hilvaria 1
Bavel 1
Oosterhout 1
Right’Oh 1
RWB 1
SCO 1
TSC 1
Veerse Boys 1
Waspik 1
ZIGO 1

Prima gespeeld, maar verloren

Reacties uitgeschakeld voor Prima gespeeld, maar verloren

RWB – NOAD 2-1 (1-1). 5. Schimmer 1-0, 43. Van Disseldorp 1-1, 67. Schimmer 2-1. Harry la Valette, coach van NOAD: “We hebben prima gespeeld, maar verloren ongelukkig. In de tweede seizoenshelft doen we er alles aan om degradatie te voorkomen.”

 

25-01

Verslag Brabants dagblad 27-09

Reacties uitgeschakeld voor Verslag Brabants dagblad 27-09

NOAD-coach Harry La Valette: “We geven de wedstrijd weg en dat is jammer. Dit had een zege voor NOAD moeten zijn.”

NOAD – Bavel 3-3 (2-1) 17. Koeks 1-0, 30. Van Disseldorp 2-0, 45. 2-1, 75. De Brouwer 3-1, 80. 32-2, 83. 3-3.

 

01-10

Verslag GVV – NOAD

Reacties uitgeschakeld voor Verslag GVV – NOAD

De kop is er af! Gisteren stond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen op het programma. In het zonovergoten Geldermalsen speelde de vernieuwde selectie tegen de plaatselijke GVV. Bij rust keken de geel blauwen tegen een onterechte 1-0 achterstand aan. In de tweede helft werd deze ongedaan gemaakt door Shuburney Rosaria. De fysiek sterke aanvaller gaf hiermee direct zijn visitekaartje af.

Een aandachtspunt voor het elftal van trainer la Vallette is het benutten van de kansen. Want deze waren er meer dan voldoende. tien minuten voor tijd kreeg NOAD de zogeheten deksel op de neus. Marcel van der Heijden tekende namelijk de 2-1 voor GVV aan. Het is een al oud gezegde: als je de kansen zelf niet maakt. De ene kans was nog mooier dan de andere maar om onverklaarbare redenen verdween de bal niet achter de doelman van GVV.

Tijdens deze wedstrijd is nogmaals duidelijk geworden dat er in deze enthousiaste groep veel potentie zit . De as van het elftal is slim en ervaren en de jeugdige talenten kloppen stevig op de deur. Als hier een hecht team van wordt gesmeed kan het wel eens een heel mooi seizoen worden. Deze week staan er weer drie trainingen op de planning om vervolgens zondag thuis aan te treden tegen Vlijmense Boys.

gvv1noad1

 

1-0        18 min.     Marcel van der Heijden
1-1        66 min.     Shuburney Rosaria
2-1        78 min.     Marcel van der Heijden

NOAD geeft dit seizoen kans aan eigen Jeugdspelers

Reacties uitgeschakeld voor NOAD geeft dit seizoen kans aan eigen Jeugdspelers

Donderdag 18 juni zal tijdens een speciale selectieavond de aftrap voor het nieuwe seizoen plaatsvinden. Naast een vrijwel compleet vernieuwde technische staf voor alle drie de selectie elftallen zullen er ook de nodige nieuwe gezichten te zien zijn op ons sportpark.

Nieuw bij de selectie zijn:
Sherwin Fraser (RKTVV)
Abdella Abdi Jama (RKTVV)
Bilal Lamaafar (Broekhoven)
Moaad El Bazzaz (WSJ)
Bas Keijsers (vv Kessel)

Terug op het oude nest zijn:
Said Hessani; deze talentvolle doelman komt na een paar seizoenen RKTVV weer terug onder de lat.
Mohammed Lamaafar; de conditioneel ijzersterke Mo speelt dit seizoen weer in het blauw en geel.
Emre Deniz; vertrok als jeugdspeler naar de verschillende BVO’s om vervolgens via SC Reeshof terug te keren.
Shuburney Rosaria; de oersterke spits gaat na jaren bij rksv Oisterwijk zijn doelpunten weer voor Noad maken.

Naast deze nieuwe gezichten komen er een aantal zeer grote talenten over uit onze A-jeugd (hierover later meer). Noad heeft de ambitie om op termijn door te groeien tot een stabiele middenmotor in de 2de klasse. We willen dat doen met zo veel mogelijk eigen jeugd. Om dit te bereiken heeft onze eigen jeugd hoge prioriteit binnen de vereniging.

Helaas hebben we ook van een aantal spelers afscheid moeten nemen.

Vertrokken:
Bart Tuerlings (WSC)
Jordie Fiechter (WSC)
Ugur Ozcan (WSC)
Sergio de Ruyter (Longa)
Abdel Kasrioui (RKTVV)
Randy van Wanrooij (SCI)
Ralf van Oudheusden (SVSSS)
Timo Schuermans (Gudok)

Wij wensen de vertrekkende spelers veel succes met hun nieuwe uitdaging en wellicht tot ziens. Daarnaast willen we onze nieuwe spelers van harte welkom heten binnen onze vereniging.

heeze26
Shuburney Rosaria in dienst van Oisterwijk

Programma voorbereiding selectie

Reacties uitgeschakeld voor Programma voorbereiding selectie

Het seizoen is nog maar net afgelopen, maar de TC heeft inmiddels het programma van de voorbereiding voor komend seizoen alweer rond. De trainingen starten op zondag 2 augustus. In het tweede weekend van augustus staat de eerste oefenwedstrijd gepland tegen GVV. Eind augustus worden dan de eerste bekerwedstrijden gespeeld en OP 9 september gaat de competitie weer van start.

Het belooft in Tilburg weer een mooi seizoen te worden met een jonge en enthousiaste selectie.

Programma:

18-06:   Bijeenkomst selectie seizoen 2015/16
02-08:   Training (11:15 uur)
04-08:   Training (20:00 uur)
05-08:   Training (20:00 uur)
07-08:   Training (20:00 uur)
09-08:   GVV 1 – NOAD 1 (14:30 uur)
11-08:   Training (20:00 uur)
13-08:   Training (20:00 uur)
14-08:   Training (20:00 uur)
16-08:   NOAD 1 – VLIJMENSE BOYS 1 (14:30 uur)  /  NOAD 2 – VOAB 2 (12:00 uur)
18-08:   NOAD 1 – VOAB 1 (19:00 uur)  /  Training (20:00 uur)
20-08:   VLIJMENSE BOYS 2 -NOAD 2 (19:30 uur)
23-08:   1e bekerwedstrijd
25-08:   2e bekerwedstrijd
27-08    2e bekerwedstrijd
30-08    3e bekerwedstrijd
06-09    Aanvang competitie

noad onder 23

 

Geslaagde afsluiting seizoen Noad 1

Reacties uitgeschakeld voor Geslaagde afsluiting seizoen Noad 1

Vandaag stond de seizoensafsluiting van ons eerste elftal op het programma. Er is vanuit het bestuur gekozen voor een nieuw concept waarbij we jaarlijks aantreden tegen onze overburen van Zigo.

De wedstrijd, waar zo’n 100 toeschouwers op af waren gekomen, was het aanzien meer dan waard. Zigo vloog uit de startblokken en benutte direct hun eerste drie kansen. Noad dat de eerste helft aantrad met het elftal dat dit seizoen lang mee streed voor promotie wist daarentegen de gecreëerde kansen niet te benutten.

In de rust van de wedstrijd werd afscheid genomen van de acht spelers die volgend seizoen niet meer zijn te bewonderen in het blauw en geel. Bart, Jordi, Randy, Abdel, Nicky, Ralf, Ugur en Sergio heel veel succes met jullie nieuwe uitdaging en wellicht tot ziens!

De tweede helft speelde Noad met een jong en talentvol elftal dat was samengeteld uit spelers die het afgelopen seizoen uitkwamen voor het 1ste, 2de en de A1. De jonge talenten lieten zien vol voor hun kansen te willen gaan. Zigo speelde fris en fruitig onder leiding van vertrekkend Noad 2 trainer Jeremy en won dan ook verdiend. Jeremy veel succes bij Zigo en wellicht tot ziens!

Noad kan terugkijken op een mooi seizoen. Het gestelde doel (nacompetitie) is bereikt. Een compliment naar de begeleiding en spelers van de selectie voor dit mooie seizoen. En een woord van dank naar supporters en iedereen die Noad en warm hart toedraagt. Hopelijk zien we elkaar volgend seizoen weer!
Noad - Zigo

 

Nieuwe indelingen woensdag 1 juli bekend

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe indelingen woensdag 1 juli bekend

De KNVB zal op woensdag 1 juli de indelingen bekend maken van het amateurvoetbal. Dit betreft dan de indelingen van de eerste elftallen, landelijke jeugd en het vrouwenvoetbal. De indeling van de overige teams is vooralsnog niet bekend.

noad knvb

Verzorgerwissel bij TSV NOAD!

Reacties uitgeschakeld voor Verzorgerwissel bij TSV NOAD!

Beste Noad-leden,

Peter Verzijl heeft aan het bestuur bekend gemaakt om aan het einde van het seizoen te stoppen met de rol van verzorger/hersteltrainer bij TSV Noad.
Wij vinden het jammer dat Peter stopt, maar respecteren zijn keuze. Peter heeft in dit kader aangegeven niet over 1 nacht ijs te zijn gegaan en hecht eraan om het volgende met jullie te delen:

“Na 6 jaar verschillende rollen binnen de begeleiding van Noad 1 te hebben vervuld, heb ik besloten komend seizoen te stoppen.
Er gaat voor mij heel veel energie en tijd in mijn rol als verzorger/hersteltrainer zitten en ik heb niet langer het gevoel daar voldoende voor terug te krijgen.
Het spreekt voor zich dat dit voor mij geen makkelijke beslissing is geweest, maar het is wel een weloverwogen beslissing geweest.
Het allerbelangrijkste voor mij is om dit seizoen goed af te sluiten met hopelijk een kampioenschap of ten minste een promotie naar de 2e klasse waar een mooie vereniging als Noad thuishoort.”

Tegelijkertijd kunnen we jullie melden dat Joris Jacobs de rol van Peter gaat overnemen. Joris is net zoals Peter gecertificeerd en alweer een aantal seizoenen actief als verzorger binnen onze jeugdafdeling.
We zijn blij met de benoeming van Joris Jacobs en zijn ervan overtuigd dat hij geblesseerde spelers met raad en daad zal bijstaan.

Peter willen we via deze weg graag bedanken voor zijn bewezen diensten en Joris wensen we veel succes toe in zijn nieuwe rol.

Met sportieve groet,

Mede namens het bestuur,

Erwin Smolders
Bestuurslid technische zaken

NOAD stelt nieuwe hoofdtrainer aan!

Reacties uitgeschakeld voor NOAD stelt nieuwe hoofdtrainer aan!

Beste NOAD-leden,

harry la valletteNa de aankondiging van Roland Schuermans dat hij TSV NOAD aan het einde van dit seizoen verlaat, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Die is inmiddels gevonden. Gisteravond heeft het bestuur een akkoord bereikt met Harry La Vallette. Wij zijn van mening dat we Harry een trainer in huis hebben gehaald, die als hoofdtrainer de ingezette weg onder Roland Schuermans een passend vervolg kan geven. Wij zullen hem vragen of zich nader wil voorstellen met een korte beschrijving van zijn achtergrond op onze website.

Met vriendelijke groet,

Erwin Smolders
Bestuurslid Technische Zaken
TSV NOAD

Hoofdtrainer NOAD1 na dit seizoen naar WSC

Reacties uitgeschakeld voor Hoofdtrainer NOAD1 na dit seizoen naar WSC

Beste Noad-leden,

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van het feit dat onze hoofdtrainer, Roland Schuermans, aan het einde van dit seizoen overstapt naar voetbalvereniging WSC te Waalwijk.

Afgelopen woensdag heeft Roland aan een afvaardiging van het bestuur laten weten onder welke voorwaarden hij graag komend seizoen door wilde gaan bij TSV Noad. Een dag later heeft het voltallige bestuur zich gebogen over deze voorwaarden en alle bestuursleden stemden hiermee in. Aansluitend heeft ondergetekende gesproken met een kleine delegatie van de spelersgroep van Noad 1. Besloten werd om het contract met Roland met 1 seizoen te verlengen.

Vrijdag jongstleden heeft ondergetekende, conform afspraak, telefonisch contact gehad met Roland. Tijdens dit onderhoud liet hij weten plotseling te zijn benaderd door WSC om in het weekend te komen praten over de rol van hoofdtrainer bij deze club.

Gistermiddag heeft hij aan ondergetekende laten weten dat het aanbod van WSC voor hem zowel sportief als financieel gezien een vooruitgang betekent en hij besloten heeft om op dit aanbod in te gaan.

Tot slot heeft hij aangegeven dat hij met pijn in het hart deze beslissing heeft genomen, omdat hij Noad een mooie club vindt en hierbinnen fijn heeft samengewerkt met de spelersgroep en andere geledingen binnen onze club. Hij zal zich dan ook voor de volle 100% inzetten en ervoor zorgdragen dat we promoveren naar de 2e klasse.

Wij zullen de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen met onmiddellijke ingang in werking stellen.

 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

 

Erwin Smolders
Bestuurslid technische zaken/coördinator selectie 1, 2 en 3