NOAD 2

Noad is een ambitieuze vereniging en wil met haar selectieteams zo hoog mogelijk voetballen. Ons tweede elftal speelt daarbij een belangrijke rol als kweekvijver voor jong talent. Het elftal speelt in de reserve tweede klasse. Een ideale springplank voor deze talenten op weg naar het eerste elftal.

De selectie bestaat conform onze visie grotendeels uit spelers uit de eigen jeugd. Uiteindelijk draait het bij alle teams om opleiden, voor zowel de spelers als de trainers.

noad 2 0101

Teaminformatie:

Spelers:
Jasper, Hussein, Fouad, Mohammed, Enis, Mastafa, Kubilay, Fairish, Efe, Shauncey, Sigmar, Sherwin, Vennon, Zaid, Tarik, Papito, Nigel, Jean-Charles, Nathaniel, Beki, Martijn, Tony, Oneal, Stefan, Bram, Shuburney, Roy en Lars

Trainer:
Vacature

Grensrechter:
Vacature

Training:
Dinsdag 20:00 uur
Donderdag 20:00 uur

Competitie indeling Res. 2e klasse:
NOAD 2
GSBW 2
Hilvaria 2
JEKA 4
Jong Brabant 2
Gilze 2
Rijen 2
Uno Animo 2
VOAB 2
Waspik 2
Were Di 2
WSC 2

noad2

‘Eerste punt voor NOAD 2 bij sc ’t Zand’

Reacties uitgeschakeld voor ‘Eerste punt voor NOAD 2 bij sc ’t Zand’

Zondag 13 September sportpark Bijstervelden.

Sc ’t Zand geen onbekende van NOAD. Vorig seizoen kwamen deze 2 teams elkaar 3 keer tegen. In de competitie werd er 2 keer van gewonnen en in de beker vierde sc ’t zand een overwinning. Dat sc ’t Zand een sterke beker kandidaat is bleek ook dit keer want zij hadden een doelsaldo van 11-1. NOAD is dus gewaarschuwd.

NOAD liet zoals vorige week goed voetbal zien en hierdoor werden ook wat kansen uit gecreëerd. Zijkanten werden opgezocht en hierdoor werd sc ’t Zand gedwongen te verdedigen. Echter sc ’t Zand welke fan was van de cross bal gebruikte deze dan ook regelmatig. Dit resulteerde ook direct in een aantal gevaarlijke situaties. Door goed collectief verdedigen en elkaar neer te zetten bleef een doelpunt uit. NOAD kreeg wel een aantal gevaarlijke kansen welke uit standaard situaties kwamen. Helaas kwamen de vrije trappen terecht in het vangnet of in de handen van de jonge doelman van ’t Zand. Halverwege de eerste helft was het toch ’t zand dat op voorsprong kwam. Via een harde lage voorzet was het ’t zand die de bal eenvoudig binnenschoof. 1-0.

Rust. Thee. 4 gele kaarten verder.

In de rust was het devies van de trainer snel gelijk te maken en te blijven voetballen. Er werden hier en daar wat aanpassingen gedaan en dit bleek uiteindelijk resultaat te hebben. Het was NOAD die in de 2e helft liet zien toch te willen scoren. Na wat wissels van de trainer kwamen er verse krachten in het veld waardoor de backs van ’t Zand alleen maar de rugnummers zagen van onze invallers.

’80e minuut, 9 gele kaarten verder en nog 10 minuten te spelen.

NOAD moest en zou minimaal een punt halen. Er werd een soort van alles of niets gespeeld. Er kwam een 2e spits bij. Nu had NOAD in totaal aan 6 meter aan lengte voorin. Ballen gingen de lucht in en duels werden eenvoudig gewonnen tegen de veel kleinere (en minder fysieke) verdedigers van ’t Zand. Een lange bal werd gegeven en nog net binnen gehouden. De Keeper van ’t Zand kwam uit en maakte hierdoor een fout waardoor zijn goal leeg was. De bal werd terug gelegd op Sherwin, Sherra (nog onbekend welke benaming deze spits heeft) en die schoot de bal binnenkant paal. 1-1.

’92 minuten, 10 gele kaarten verder en de scheids besloot af te fluiten.

Dit lijkt op een slagveld geweest te zijn maar schijn bedriegt hier. 2 wedstrijden en het eerste punt is een feit. Dit is altijd nog beter dan 2 wedstrijden en 0 punten. Volgende week mogen we weer schitteren bij DOSKO in Bergen op Zoom.

logo_sc_t_zand_001 noad1

‘Winnen tegen Longa is altijd Lekker.’

Reacties uitgeschakeld voor ‘Winnen tegen Longa is altijd Lekker.’

NOAD 2 heeft de eerste bekerwedstrijd winnend weten af te sluiten tegen rivaal LONGA 2. Na de rust in te zijn gegaan met een 3-1 voorsprong, werd uiteindelijk na 90 minuten een eindstand van 5-2 bereikt.

Na twee oefenwedstrijden te hebben gespeeld die in een 3-3 gelijkspel en 5-1 winst eindigde tegen respectievelijk VOAB en Vlijmense Boys, traptte NOAD 2 vandaag officeel zijn seizoen af tegen het 2e van LONGA. Afgelopen jaar nog twee maal tegenstander in de competitie en dit maal de eerste tegenstander  in de poule met verder ZIGO 2 en Nevelo 2.

In de openingsfase van de wedstrijd was het vooral aftasten voor beide teams, dit werd halverwege de 1e helft doorbroken door een doelpunt van Nicwell die behendig de keeper voorbij speelde, LONGA kwam echter snel langszij door een doelpunt uit een scrimmage, dit was direct een van de weinige kansen die LONGA kreeg gedurende de wedstrijd.

NOAD bleef wel kansen creeren en Vlak voor rust werd door 2 doelpunten een definitief gat geslagen, Dirk schoot raak uit een Rebound en emre benutte een penalty  waarmee de ruststand van 3-1 werd bereikt.

Na de rust kwam NOAD nauwelijks nog in gevaar en werd de voorsprong langzaam uitgebreid naar 5-1. Het laatste woord was echter aan de gasten die door een schot vanaf de aftrap de eindstand van 5-2 op het borde zette.

Al met al een goede pot voor NOAD 2 en men kan met een goed gevoel verder werken aan de voorbereiding op de 1e competitiewedstrijd. Deze voorbereiding wordt donderdag om 18.30 vervolgd met een tweede derby op rij tegen ZIGO 2.

NOAD geeft dit seizoen kans aan eigen Jeugdspelers

Reacties uitgeschakeld voor NOAD geeft dit seizoen kans aan eigen Jeugdspelers

Donderdag 18 juni zal tijdens een speciale selectieavond de aftrap voor het nieuwe seizoen plaatsvinden. Naast een vrijwel compleet vernieuwde technische staf voor alle drie de selectie elftallen zullen er ook de nodige nieuwe gezichten te zien zijn op ons sportpark.

Nieuw bij de selectie zijn:
Sherwin Fraser (RKTVV)
Abdella Abdi Jama (RKTVV)
Bilal Lamaafar (Broekhoven)
Moaad El Bazzaz (WSJ)
Bas Keijsers (vv Kessel)

Terug op het oude nest zijn:
Said Hessani; deze talentvolle doelman komt na een paar seizoenen RKTVV weer terug onder de lat.
Mohammed Lamaafar; de conditioneel ijzersterke Mo speelt dit seizoen weer in het blauw en geel.
Emre Deniz; vertrok als jeugdspeler naar de verschillende BVO’s om vervolgens via SC Reeshof terug te keren.
Shuburney Rosaria; de oersterke spits gaat na jaren bij rksv Oisterwijk zijn doelpunten weer voor Noad maken.

Naast deze nieuwe gezichten komen er een aantal zeer grote talenten over uit onze A-jeugd (hierover later meer). Noad heeft de ambitie om op termijn door te groeien tot een stabiele middenmotor in de 2de klasse. We willen dat doen met zo veel mogelijk eigen jeugd. Om dit te bereiken heeft onze eigen jeugd hoge prioriteit binnen de vereniging.

Helaas hebben we ook van een aantal spelers afscheid moeten nemen.

Vertrokken:
Bart Tuerlings (WSC)
Jordie Fiechter (WSC)
Ugur Ozcan (WSC)
Sergio de Ruyter (Longa)
Abdel Kasrioui (RKTVV)
Randy van Wanrooij (SCI)
Ralf van Oudheusden (SVSSS)
Timo Schuermans (Gudok)

Wij wensen de vertrekkende spelers veel succes met hun nieuwe uitdaging en wellicht tot ziens. Daarnaast willen we onze nieuwe spelers van harte welkom heten binnen onze vereniging.

heeze26
Shuburney Rosaria in dienst van Oisterwijk

Programma voorbereiding selectie

Reacties uitgeschakeld voor Programma voorbereiding selectie

Het seizoen is nog maar net afgelopen, maar de TC heeft inmiddels het programma van de voorbereiding voor komend seizoen alweer rond. De trainingen starten op zondag 2 augustus. In het tweede weekend van augustus staat de eerste oefenwedstrijd gepland tegen GVV. Eind augustus worden dan de eerste bekerwedstrijden gespeeld en OP 9 september gaat de competitie weer van start.

Het belooft in Tilburg weer een mooi seizoen te worden met een jonge en enthousiaste selectie.

Programma:

18-06:   Bijeenkomst selectie seizoen 2015/16
02-08:   Training (11:15 uur)
04-08:   Training (20:00 uur)
05-08:   Training (20:00 uur)
07-08:   Training (20:00 uur)
09-08:   GVV 1 – NOAD 1 (14:30 uur)
11-08:   Training (20:00 uur)
13-08:   Training (20:00 uur)
14-08:   Training (20:00 uur)
16-08:   NOAD 1 – VLIJMENSE BOYS 1 (14:30 uur)  /  NOAD 2 – VOAB 2 (12:00 uur)
18-08:   NOAD 1 – VOAB 1 (19:00 uur)  /  Training (20:00 uur)
20-08:   VLIJMENSE BOYS 2 -NOAD 2 (19:30 uur)
23-08:   1e bekerwedstrijd
25-08:   2e bekerwedstrijd
27-08    2e bekerwedstrijd
30-08    3e bekerwedstrijd
06-09    Aanvang competitie

noad onder 23

 

Nieuwe indelingen woensdag 1 juli bekend

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe indelingen woensdag 1 juli bekend

De KNVB zal op woensdag 1 juli de indelingen bekend maken van het amateurvoetbal. Dit betreft dan de indelingen van de eerste elftallen, landelijke jeugd en het vrouwenvoetbal. De indeling van de overige teams is vooralsnog niet bekend.

noad knvb

Fotoverslag NOAD 2 – Voab 2

Reacties uitgeschakeld voor Fotoverslag NOAD 2 – Voab 2

Bekijk hieronder de foto’s van de wedstrijd NOAD 2 – VOAB 2, uitslag 2-2. De foto’s zijn gemaakt door Chris van Bers.

chris-4 chris-3 chris-2 chris-21 chris-6 chris-7 chris-8 chris-9 chris-10 chris-5 chris-11 chris-16 chris-17 chris-12 chris-13 chris-18 chris-19 chris-14 chris-15 NOAD 2 - VOAB 2 (2-2)