Einde bekeravontuur NOAD 4

Het is een beetje een druilerige zondagochtend. Het is weer tijd om naar het complex van T.S.V NOAD te gaan. Als dit maar geen voorbode is, maar ja wie kan deze trein nu nog tegen houden. Voor vandaag staat de wedstrijd tegen Goed uit de oogen kijken 2 op het programma. Het is de 1/8 finale van de beker. In de competitie verloopt het voorspoedig, dus willen we dit jaar ook graag de beker winnen. Om 10.30 is bijna iedereen aanwezig. Er gaan er een paar rechtstreeks en als we richting de auto gaan om 10.45 komt Tony er ook netjes op tijd aangetuft op zijn brommert.  Op de weg richting Gudok raakt Lino nog bijna onze Costaricaanse vedette kwijt. Hij krijgt op het laatste moment medelijden en parkeert hem netjes langs de weg. Eindelijk aangekomen op het complex is het tijd voor de wedstrijd. De broekjes shirtjes waren weer netjes uitgestald op de grond. Er kon eigenlijk niks mis gaan. Eerst nog ff de afwezige. Jan,  Martijn ziek, zwak, misselijk en ook nog zwaar gewond had een snipperdag genomen.   Timo was naar een andere wedstrijd aan het kijken en Peter kon het helaas ook niet halen.  Nu dan de opstelling die de heren voor deze week uit de hoed hadden getoverd. Maikel hadden ze berijdt gevonden om Peter te vervangen. Achterin van links naar rechts : Alex , Gijs, Pieter en Sjoerd. Middenveld : Johan, Nicky, Tony en Jos. Voorin : Tarik en Ricardo.

De wedstrijd begint. Noad komt sterk uit de startblokken en dit resulteert in de 15 min in de 0-1 voor Noad. Ricardo scoort dit keer niet zelf, maar geeft hem wel perfect breed op Tarik, die beheerst afrond. Hierna wordt Gudok langzaam sterker, of beter gezegd, wij laten het een beetje afweten in de duels. Tegen het einde van de eerste helft scoort Gudok dan ook na dom balverlies op het middenveld en een mooi steekpasje op de opkomende middenvelder van Gudok. Deze stift de bal schitterend over Micheal heen.

De rust was nu dan ook zeer welkom. Met een donder speech probeerde John de boel weer op de rails te zetten. Jaouad, Roy, Lino en thomas kwamen er meteen in. Het spel ging een beetje heen en weer. Onze spitsen werden een paar keer voor buitenspel afgevlagd en Gudok kwam ook gevaarlijk opzetten. Uiteindelijk resulteerde dit in de 2-1 voor Gudok.  Onze coaches reageerden meteen en brachten nog 2 nieuwe krachten in om het vuurtje een beetje op te stoken.  Dit werkte een beetje averechtst. Eerst kwam Roy nog net weg zonder gele kaart, maar nadat Jaouad vlak daarna ook commentaar op de scheidsrechter had kreeg die wel geel. Overigens wel zwaar gestraft. We moesten dus met 10 man verder. Binnen 5 min scoort Gudok nog 2 keer. De wedstrijd is gespeeld. In het vervolg maakt Tarik nog wel de 4-2. Een mooie assist van Thomas. Het slotakkoord  is voor Gudok met de 5-2.

Het bekeravontuur is dus helaas afgelopen. Volgende week maar ff onze blazoen oppoetsen tegen het Zand om met een goed gevoel weer aan de winterstop te kunnen beginnen. Ik geef de pen graag over aan Peter. Succes kerel en wel een beetje op tijd he 😉
met sportieve groet,MPieter