NOAD 5

Dit gezelschap van rasechte Noad mannen bestaat alweer 15 jaar! Alle spellers hebben één ding gemeen en dat is de liefde voor het meest gespeelde spelletje ter wereld: voetbal. Het elftal is een getalenteerde mix van spelers die graag in het weekend een balletje trappen. Het gezamenlijke plezier staat hierbij voorop!

noad-52

Teaminformatie:

Spelers:
Bart, Rob, Bjorn, Dennis, Eelco, Janko, Jasper, Joris, Rick, Roy, Mike, Dennis, Joris, Maikel, Marijn, Ralph, Bram en Mike

Begeleiding:
Wouter, Bjorn, Ben, Joost & Chris

Training:
Woensdag 20:00 uur

Competitie indeling Res. 5e klasse:

NOAD 5
Jong Brabant 6
LONGA 4
Audacia 4
OVC’26 4
Sarto 10
SV Reeshof 6
TSV Gudok 4
Were Di 4
Willem II 5
WSJ 4
ZIGO 5

Sponsor:
Tegelzetterij Somers

NOAD 5 STOOMT RUSTIG DOOR…

Reacties uitgeschakeld voor NOAD 5 STOOMT RUSTIG DOOR…

Beste fans van NOAD 5, beste Hr. Koekeloer (NOAD 5 watcher),

Aangezien jullie er niet allemaal bij konden zijn zal ik deze gelegenheid aangrijpen om een korte samenvatting te geven van de hoogtepunten die TSV Gudok 7 en NOAD 5 afgelopen zondag op de kunstgrasmat tevoorschijn toverden. Overigens arriveerde er in de rust nog wel een supportersbus, maar deze bleek door Ralph H. op het verkeerde spoor gezet te zijn voor wat betreft de aanvangstijd van dit sprankelende duel.

Omdat de wedstrijd dus al om 11:00 uur begon, moesten de helden van NOAD 5 al vroeg uit de veren, al om kwart voor 10 staken de gelegenheidscoaches de koppen bij elkaar om de verzameling sterren te formeren tot een verantwoorde opstelling, met als uiteindelijk doel de tegenstander ook vandaag weer kapot te spelen. NOAD 5 is immers op stoom gekomen zoals u vorige week in het verslag van dhr. Koekeloer hebt kunnen lezen, maar moest het vandaag wel stellen zonder de inbreng van het briljante trainerstrio Bram, Ben en Wouter. De kwaliteiten van vaste vlagger Joost en zijn vaste stand-in, nestor Chris, waren evenmin aanwezig, en dus kunt u zich voorstellen dat de interim trainerstandem Bjorn – Joris er niet 100% op gerust was. Toen echter om 10:00 uur bleek dat alle schaapjes de avond tevoren (oktoberfest / bruiloft / ander drankgelag) redelijk tot goed hadden overleefd, klaarde hun humeur op. Zeker ook omdat Roy per appje halverwege de nacht had beloofd rechtstreeks uit Bali naar de Reeshof te komen, wat een topper die Roy.

De staf toverde de volgende opstelling uit de hoge hoed:

Maikel op doel, de achterhoede v.l.n.r. Eelco – Ralph – Jasper – Rob, op het middenveld Joris M. – Joris W. – Marijn – Rick en in de voorhoede Dennis v. E. en Bjorn. Kan niet missen zou je zeggen, maar toch slaagde deze ploeg erin om het zich in de eerste 20 minuten knap lastig te maken. De wind tegen, een jonge, fitte tegenstander, het stroeve veld (daarover later meer), dat alles tezamen maakte een 1-0 achterstand en nog een handjevol kansen voor de thuisploeg tot een logische uitkomst. Wat echter ook bleek in deze 1e fase was dat er voldoende kansen voor NOAD 5 zouden volgen. En zo geschiedde… Maar dit was pas na het uitvallen van de kapitein, die plotsklaps in zijn kuit werd geschoten (of lag het aan het veld ?). Hij kon in ieder geval niet verder, en ook Bjorn werd getroffen door een stekende pijn in zijn kuit. Hij verbeet de pijn, en de rest (lees: Marijn) rende wat harder terug als Bjorn dat vergat. Zo gaat dat in een sterrenteam denk ik…

In ieder geval kantelde halverwege de 1e helft het spelbeeld, Jasper schoof wat verder door naar het middenveld, NOAD 5 won steeds vaker de spreekwoordelijke 2e bal, en creëerde enkele prima kansen. Het was de voor Joris W. ingevallen Janko die uit een afgemeten voorzet van Rick de terechte 1-1 binnen kopte, en niet lang daarna haalde de sterk spelende Marijn met zijn chocoladebeen uit vanaf de rand van het strafschopgebied, 1-2. Dat leek de ruststand te gaan worden, maar NOAD 5 was vastberaden om door te drukken, een volgende aanval leverde alweer de 1-3 op. Had Joris M. bij de 1-2 van Marijn al voor de assist gezorgd (een werkelijk prachtige inworp), bij de 1-3 diende hij alweer als aangever. Een sublieme pass op Stippie kon niet anders dan een doelpunt opleveren, een droge knal liet de keeper van Gudok kansloos.

Na de thee drukten de gasten door, Gudok mocht zeker niet in de wedstrijd terugkeren, en dat gebeurde dus ook niet. Joris M. beloonde zijn prima wedstrijd met een prachtig in het zijnetje gekrulde vrije trap, 1-4 dus voor NOAD 5, wat een luxe. In de rust waren Dennis S. (voor Rick) en Roy (voor Ralph) in de ploeg gekomen, en zij zagen dat de geel-blauwen de pot rustig uitspeelden. Misschien wat teveel lange ballen, maar dat was ook zo verleidelijk met de snelle Dennis in de punt, en de diepgang van de bijsluitende middenvelders; zelfs de uitblinkende linksback Rob kwam nog oog in oog met de keeper, maar wist helaas het net niet te vinden. Omdat ook Marijn, Rick, en Stippie de trekker niet konden overhalen, bleef het lange tijd 1-4, totdat 10 minuten voor tijd bij een uitval van Gudok de bal langs de sterk keepende Maikel werd getikt. De inmiddels gearriveerde coach Bram werd nog enigszins nerveus, maar hij werd gerust gesteld door de wisselspelers, die al lang hadden gezien dat dit zo in vorm verkerende NOAD 5 de driepunter echt niet meer weg ging geven.

De wedstrijd eindigde dan ook op 2-4; alweer drie punten voor NOAD 5, en met Stip gestegen naar de 4e plek in de competitie. Al met al lijkt de ploeg toch echt op stoom, volgende week wacht echter weer een volgende lastige test, als de Tricolores op bezoek komen aan de Melis Stokestraat. Het schijnt dat de interim trainers-tandem zich dan weer op hun eigen voetbalprestaties mag richten, en de originele staf het weer overneemt. Ik ben benieuwd, wordt vervolgd…
Een NOAD 5 fan

NOAD 5 komt op stoom

Reacties uitgeschakeld voor NOAD 5 komt op stoom

Beste fans,

Zoals we allemaal kunnen zien heeft NOAD 5 het zwaar na het vertrek van Toon Trommelen. Na een periode van 13 jaar heeft Toon zijn leidersmap aan de wilgen gehangen en de weide wereld in getrokken om eens te kijken wat er op zondag gebeurd zonder zijn vrienden van NOAD 5. De uitslagen van september liegen er dan ook niet om 2 punten uit 3 wedstrijden. Nog geen overwinning dus.

VOAD 7 – NOAD 5: 3 – 2

NOAD 5 – WERE DI 4: 1 – 1

JONG BRABANT 4 NOAD 5: 2 – 2

Tijdens de eerste wedstrijd van oktober was het dun wat betreft de leiders. Bram en Wouter hadden verplichtingen elders, dus Ben stond aan het roer van een groep die zijn weg nog moet vinden richting de eerste overwinning van het seizoen in deze competitie. Tevens was Joris Waijers afwezig. Hij was de elfde man bij NOAD 3. SVSSS 4 kwam op bezoek en stond onder ons op de ranglijst met 0 punten uit 3 wedstrijden. De wedstrijd bevatte een aantal mooie feiten. Joris M had na een kwartier spelen al een nieuw wereld record slidings op zijn naam staan. Maar helaas verloren we na een kwartier ook onze nieuwe aanwinst Tim Bertens. SVSSS kwam nog even terug in de wedstrijd bij een stand van 3  – 1 door de 3 – 2 maken. Maar gelukkig bracht das Stippie met een prachtige dropkick rust in de tent door de 4 – 2 op het bord te zetten. Al met al een wedstrijd waar alles in zet (penalty voor SVSSS, een gele kaart voor Marijn Jacobs 9 minuten voor tijd)

De eerst 3 punter zit dus in de tas wat het totaal op 5 punten brengt. Dit wil zeggen nog 4 punten te gaan voor een bak bier (een 7-up en een cola of drie). Kunnen we deze overwinning afzetten tegen het feit dat Bram en Wouter afwezig waren, en dus de verdienste van Ben is? We zullen het zien. Zondag aanstaande is het leiders trio geheel afwezig. Bij een overwinning moet er dan al wellicht kritisch gekeken worden naar de staf. Wordt vervolgd………

Dhr. Koekeloer (NOAD 5 watcher)