NOAD 5 komt op stoom

Beste fans,

Zoals we allemaal kunnen zien heeft NOAD 5 het zwaar na het vertrek van Toon Trommelen. Na een periode van 13 jaar heeft Toon zijn leidersmap aan de wilgen gehangen en de weide wereld in getrokken om eens te kijken wat er op zondag gebeurd zonder zijn vrienden van NOAD 5. De uitslagen van september liegen er dan ook niet om 2 punten uit 3 wedstrijden. Nog geen overwinning dus.

VOAD 7 – NOAD 5: 3 – 2

NOAD 5 – WERE DI 4: 1 – 1

JONG BRABANT 4 NOAD 5: 2 – 2

Tijdens de eerste wedstrijd van oktober was het dun wat betreft de leiders. Bram en Wouter hadden verplichtingen elders, dus Ben stond aan het roer van een groep die zijn weg nog moet vinden richting de eerste overwinning van het seizoen in deze competitie. Tevens was Joris Waijers afwezig. Hij was de elfde man bij NOAD 3. SVSSS 4 kwam op bezoek en stond onder ons op de ranglijst met 0 punten uit 3 wedstrijden. De wedstrijd bevatte een aantal mooie feiten. Joris M had na een kwartier spelen al een nieuw wereld record slidings op zijn naam staan. Maar helaas verloren we na een kwartier ook onze nieuwe aanwinst Tim Bertens. SVSSS kwam nog even terug in de wedstrijd bij een stand van 3  – 1 door de 3 – 2 maken. Maar gelukkig bracht das Stippie met een prachtige dropkick rust in de tent door de 4 – 2 op het bord te zetten. Al met al een wedstrijd waar alles in zet (penalty voor SVSSS, een gele kaart voor Marijn Jacobs 9 minuten voor tijd)

De eerst 3 punter zit dus in de tas wat het totaal op 5 punten brengt. Dit wil zeggen nog 4 punten te gaan voor een bak bier (een 7-up en een cola of drie). Kunnen we deze overwinning afzetten tegen het feit dat Bram en Wouter afwezig waren, en dus de verdienste van Ben is? We zullen het zien. Zondag aanstaande is het leiders trio geheel afwezig. Bij een overwinning moet er dan al wellicht kritisch gekeken worden naar de staf. Wordt vervolgd………

Dhr. Koekeloer (NOAD 5 watcher)