Trainer

Jeugdtrainer worden??? Maak de Louis van Gaal in jezelf wakker..

en wordt Jeugdtrainer bij de Tilburgse voetbalvereniging NOAD! Isaak van 6 is gek op voetballen en hij is er, zoals hij zelf zegt, VET-GOED in. Hij zoekt alleen nog een trainer die zijn ongekende talent gaat ontdekken en op een nog hoger niveau gaat brengen. Heb jij een sportieve instelling en ben je een geboren teamplayer, meld je dan nu aan als Jeugdtrainer bij de Tilburgse voetbalvereniging NOAD.

De belangrijkste beloning is het geweldige gevoel van voldoening en trots als je ziet hoe snel jouw team zich ontwikkelt en hoe je het beste in ieder kind naar boven hebt gehaald (te zien aan opgeheven hoofd, glinsterende oogjes, brede grijns..).

Wij bieden jou uiteraard de gelegenheid om kosteloos de landelijk erkende trainingsopleidingen van de KNVB te volgen en we hebben een Technisch Coördinator die je ‘on the job’ zal begeleiden en ondersteunen. Daarnaast zijn er jouw collega-trainers en de leden van de jeugdcommissie die je altijd met raad en daad zullen bijstaan.

Taak & Tijdsbesteding

  • Je krijgt als Jeugdtrainer meteen je eigen team dat 1 of 2 avonden per week traint en op de zaterdagochtend tijdens de wedstrijd coacht.
  • Als leider ben je het voorbeeld en herkenningspunt van de spelers/speelsters. Dit betekent dat jouw sportiviteit, jouw manier van communiceren en jouw gezelligheid van grote invloed zullen zijn op het plezier en gedrag bij de kinderen.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de ouders/verzorgers van de kinderen, je staat open voor hun vragen en zorgt ervoor dat ze over de juiste informatie beschikken rondom het trainen, de wedstrijden en de vereniging.

Extra voordelen

  • Het vergroten van je kennis & vaardigheden, in het bijzonder leer je als Jeugdtrainer: leidinggeven, motiveren, grenzen stellen, organiseren, teamwork en communiceren op verschillende niveaus. Je technische voetbalkennis neemt uiteraard ook toe. Al jouw nieuwe kennis en ervaring kun je laten registreren en verwerken tot een ervaringscertificaat.
  • De warme gezelligheid van het verenigingsleven. Nieuwe ontmoetingen en het contact met kinderen, ouders, collega-trainers en andere NOAD medewerkers/leden kunnen je veel energie en inspiratie geven. En naast het voetballen, organiseert NOAD ook allerlei extra activiteiten waarbij ontmoeting en pure gezelligheid voorop staan.
  • Het vergroten van je netwerk. In korte tijd weten veel nieuwe mensen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Het is vaak een uitstekende manier om bijvoorbeeld een nieuwe baan te vinden!

Over NOAD

NOAD is een innovatieve voetbalvereniging waarbij goede prestaties en gezelligheid hand in hand gaan. NOAD beschikt over uitstekende trainingsfaciliteiten (o.a. een kunstgrasveld) en een professionele trainersstaf. Dit maakt ook dat NOAD een lange geschiedenis kent met goede voetbalresultaten. Verder kent NOAD een continue toestroom van nieuwe leden. De sfeer bij NOAD is informeel en open en iedereen is welkom! Zie voor meer informatie: www.tsvnoad.nl

Contact

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Willia Kolen, tel: 013-5367439, email: tsvnoadjeugd@live.nl