Vacaturebank

Binnen NOAD zijn wij op zoek naar vrijwilligers. De vraag naar vrijwilligers is altijd groot en zal ook altijd groot blijven. Binnen NOAD hebben we gelukkig veel vrijwilligers. Toch zoeken we binnen een aantal commissie versterking. Hieronder vindt u een aantal functies welke nog niet bezet zijn. Juist met uw hulp kunnen we alle activiteiten blijven voorzetten dus aarzel niet en geef u op voor een van de onderstaande posities.

Medewerker zaterdag/zondagcommissie
Vrijwilligers in deze commissies zorgen voor een kundige bezetting van de commissiekamer als er bij NOAD voetbalwedstrijden plaats vinden. Erg belangrijk aangezien er ook binnen zaken moeten gebeuren als er buiten gevoetbald moet worden. Hier een korte uiteenzetting. Interesse om uw steentje bij te dragen? Als u meer informatie wil of u wilt zitting nemen in de commissiekamer kunt u een mail sturen naar tsvnoad@live.nl of spreek één van de (jeugd)bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Jeugdcommissie
Binnen de jeugdcommissie is dringend behoefte aan meer mankracht om de vele taken te verdelen onder meer personen. Denk daarbij aan een grote diversiteit aan taken waardoor er altijd wel iets bij zit dat u leuk lijkt en wat past in uw privéleven.

  • Wedstrijdsecretaris
  • Website reporters voor het plaatsen van nieuws op de website
  • Technisch jeugdcoördinator
  • Voorzitter jeugdcommissie
  • Scheidsrechtercoördinator
  • Algemeen commissielid jeugdcommissie
  • Beheerder inkomende mail op het emailadres van de jeugdcommissie
  • Geld genererende acties coördineren
  • Toernooisecretaris thuis en/of uittoernooien

Als u meer informatie wil of u wilt zitting nemen in de jeugdcommissie kunt u een mail sturen naar tsvnoadjeugd@live.nl of spreek één van de (jeugd)bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Sponsorcommissie
Voor onze sponsorcommissie zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ben jij niet bang om bedrijven te benaderen en heb je een vlotte babbel? Dan is de sponsorcommissie iets voor u….. Taken zullen bestaan uit, het benaderen van potentiele sponsors, afspraken maken voor sponsoring, nieuwe sponsormogelijkheden ontwikkelen en het onderhouden van contact met de sponsors. Als u meer informatie wil of u wilt zitting nemen in de sponsorcommissie kunt u een mail sturen naar tsvnoad@live.nl of spreek één van de bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Activiteitencommissie
Doeners voor onze activiteitencommissie. Vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor jeugd of senioren, ben je goed in organiseren en vind je het leuk om activiteiten te begeleiden, dan ben jij de juiste persoon voor onze activiteitencommissie. Binnen NOAD kunnen veel activiteiten georganiseerd worden. Het ontwikkelen van nieuwe activiteiten is juist een uitdaging en ook het organiseren en regelen van de huidige activiteiten zullen je taken zijn. Als u meer informatie wil of u wilt zitting nemen in de activiteitencommissie kunt u een mail sturen naar tsvnoad@live.nl of spreek één van de bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Materiaalman/vrouw
Bij onze vereniging hebben we veel materialen welke onze teams gebruiken. Hierbij moet je denken aan kleding, ballen, drinkflessen, waterzakken pionnen enz enz. Vind je het leuk om voor NOAD dit in goede banen te leiden en kun jij er voor zorgen dat de teams hun materialen krijgen en behouden dan ben jij onze nieuwe materiaalman/vrouw Tijdens het seizoen is deze functie niet erg druk (vervangen van kapot materiaal). Juist aan het einde van het seizoen (inleveren materialen door de teams en compleet maken) en aan het begin van het seizoen (uitdelen van de materialen aan de teams) zijn de pieken. Als u meer informatie wil of als jij de nieuwe materiaalman/vrouw bent kun je een mail sturen naar tsvnoad@live.nl of spreek één van de bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Normen en Waardencommissie
Doeners die preventief de sportiviteit en respect op een goed niveau willen brengen en houden binnen de vereniging. Tevens zijn we op zoek naar een contactpersoon voor in het project Positief VoetbalKlimaat Tilburg. Als u meer informatie wil of u wilt zitting nemen in de Normen en Waardencommissie kunt u een mail sturen naar tsvnoad@live.nl of spreek één van de (jeugd)bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Schoonmakers
We hebben een prachtig complex. Een mooie kantine en mooie kleedkamers. Dit willen we natuurlijk zo houden en daarom zoeken wij vrijwilligers die 1 keer per week 3 uurtjes de kleedkamers willen schoonmaken. Op maandagochtend zoeken we nog mensen die het paviljoen willen poetsen. Ben jij bereid ons daarbij te helpen? Geef je dan nu op. Als u meer informatie wil of als jij de nieuwe schoonmaker bent kun je een mail sturen naar tsvnoad@live.nl of spreek één van de bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Clubscheidsrechter
Fluiten is leuk, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of ‘het vijfde fluit; bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheids geen wedstrijd. Als scheidsrechter leid je het duel in goede banen. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen

Maar het leiden van wedstrijden als scheidsrechter levert jou zeker ook wat op! Naast het lekker sportief bezig zijn werk je ook aan je eigen ontwikkeling. Beslissingen durven nemen, ergens voor staan. In de hitte van de strijd kan het wel eens gebeuren dat je tegenspraak krijgt. Hoe ga je daarmee om? Je wordt er sterker door. Allemaal ervaringen en leermomenten die je later wellicht goed van pas gaan komen.

Al enige tijd proberen wij spelers, ouders en begeleiders te stimuleren om als scheidsrechter actief te worden (en te blijven). Het zou geweldig zijn als ook jij aan zijn oproep gehoor wilt geven en het een keer wilt proberen en vind je het leuk en wil je blijven fluiten? NOAD bied je dan ook de mogelijkheid om een officiele scheidsrechterscursus bij de KNVB op kosten van DFC te doen. Na het volgen van deze cursus ben je clubscheidsrechter en kun je besluiten om zelfs officieel KNVB scheidsrechter te worden.

ls u meer informatie wil of als jij de nieuwe clubscheidsrechter bent kun je een mail sturen naar tsvnoad@live.nl of spreek één van de bestuursleden aan, zij verwijzen je dan door naar de juiste persoon.

Jeugdtrainer
Binnen NOAD ben je als jeugd trainer-coach verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van junioren en pupillen binnen een mooie en ambitieuze club in ontwikkeling. De vereniging heeft als doelstelling het huidige niveau van haar (selectie) teams de komende jaren te verbeteren. Binnen het technisch beleid van NOAD staat het op een hoger plan brengen van de jeugd de komende jaren centraal. Het eerste elftal speelt in de top van de 3e klasse van het zondagvoetbal. Het 2e elftal is momenteel actief op 1e klasse niveau. Binnen NOAD staat het “op een zo hoog mogelijk niveau spelen met eigen opgeleide spelers“ centraal in de visie voor de komende jaren.

Om deze ambitie te bewerkstelligen is de verantwoordelijke Technische Commissie op zoek naar trainer-coaches met de volgende eigenschappen:
– Team-speler die snapt dat een vereniging meer is dan één elftal en oog heeft voor de ontwikkeling van het individu
– Communicator die snapt wat jeugdspelers in deze leeftijdscategorie bezig houdt
– Bij voorkeur in het bezit van het diploma TC III jeugd/senioren of bereid zijn deze te halen
– Bereid zijn een langdurige relatie met een mooie club in ontwikkeling aan te gaan
– Zich kan conformeren aan de centrale speelstijl en visie van de club

NOAD biedt een mooie rol als trainer binnen een club met visie, een prachtig complex met twee grasvelden en een kunstgrasveld en goede voorwaarden rondom het elftal. Daarnaast is NOAD een voorstander van het verder ontwikkelen van haar trainers binnen het team door middel van cursussen, bijeenkomst etc.

Geïnteresseerde trainers kunnen zich melden met een korte omschrijving van zichzelf en hun ervaring, bij voorkeur per email via tsvnoad@live.nl

Keeperstrainer
Bij de pupillen zoeken we onder de trainers nog een heel specifieke trainer: een keeperstrainer. Wilt u de allerkleinste keepers bij NOAD de beginselen bijbrengen van het keepen? Heb je interesse: stuur dan een mail naar tsvnoadjeugd@live.nl of kaart het aan bij je leiders of de jeugdcommissie.

Jeugdparticipatie van A, B en C spelers
Ook jeugdspelers kunnen hun steentje bijdragen binnen onze vereniging. Dat kan als pupillenscheidsrechter bij de E en de F pupillen. Je fluit dan 1 of meerdere keren per maand een wedstrijd van onze allerkleinste. Hartstikke leuk en jij bent toch ook ooit een kleine voetballer geweest? En bij NOAD kun je als jeugdspeler ook terecht voor het lopen van een maatschappelijke stage. Lees hieronder meer daarover. Heb je interesse: stuur dan een mail naar tsvnoadjeugd@live.nl of kaart het aan bij je leiders of de jeugdcommissie.

Leider en/of assistent scheidsrechter
Bij de diverse jeugdteams zijn we op zoek naar leiders die op de zaterdagen het team willen begeleiden. Bent u daarvoor de aangewezen persoon? of wilt u eerst weten wat dit inhoud? We zijn dringend op zoek naar leiders bij de D, E en F pupillen. Dus vraag even na bij de coördinatoren of stuur dan een mail naar tsvnoadjeugd@live.nl of kaart het aan bij de jeugdcommissie.

Aftrapweekeinde PVKT NOAD D Aftrapweekeinde PVKT NOAD A Aftrapweekeinde PVKT NOAD G Aftrapweekeinde PVKT NOAD S